Nieuwsbericht
Teamfoto F5

De eerste toernooi overwinning heeft het jongste team van ONR behaald op het puppie toernooi bij VV ...

F5 Hut

Laatste nieuws

Thu 24 May
Toernooi Peize TWEEDE PRIJS

Tweede op het toernooi van Peize

Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Super score tegen Nieuw Roden

Sat 04 Nov, 15:50

Zaterdag 4 november ONR F5 tegen Nieuw Roden F3

Afgelopen zaterdag al vroeg uit de veren. Roelf heeft namelijk de respectabele leeftijd gekregen van 32 jaar. Dus eerst kadootjes uit gepakt en daarna toch nog haasten om op tijd te zijn voor deze streekderby, hoewel de wedstrijd pas om 11.30 begon.

Wel extra leuk dat de jongens en meiden een score behaalden van 10 tegen 0.  Al binnen 5 minuten scoorde Mees 1-0. Daarvoor hadden ze echter al een aantal kansen gehad, maar de keeper van Nieuw Roden was heel erg goed. Na de 2-0 van weer Mees vond Karen het tijd om ook te scoren. Inmiddels was het 3-0 en was de eerste helft al bijna voorbij. De tegenpartij bleef goed verdedigen. Ward werd al een beetje wanhopig, hij had jammer genoeg niet zoveel te doen, toen er vlak voor de rust toch nog een bal vlak bij de goal kwam. Mees stelde het team veilig met  4-0, met een prachtige actie van Stijn die via Stef ervoor zorgde dat Mees kon scoren. Als echte profs.

Lekker ranja in de rust, waar nog even verteld werd dat er misschien nog beter overgespeeld zou kunnen worden. Maar ja, ook dit gaat elke wedstrijd een beetje beter.

De tweede helft lukte het Nieuw Roden niet om het hoge bal tempo bij te houden. Er werd goed overgespeeld waardoor het direct in de tweede helft meteen 5-0 werd. Mees scoorde zo snel dat ik bijna het doelpunt had gemist, maar gelukkig lopen er een aantal hele goede tellers op het veld die de score heel goed bij houden. Mede door veel aanmoediging van de kant scoorde Stijn 6-0. Toch zorgde Nieuw Roden nog steeds voor tegenstand. Gelukkig hebben we Gjalt en Rutger achterin die Ward helpen. Zelf bij Ward werd het zo nu en dan echt spannend. Hierop volgende er weer een prachtige goal van Mees die echt de topscoorder van de wedstrijd was. Na een super dribbel van Ruben scoorde Karen 8-0 een mooi doelpunt. 9-0 van Anniek waardoor we nu kunnen zeggen dat iedereen uit het team heeft gescoord. En het was een prachtige goal. Ook leuk voor Opa en Oma, die de honneurs waarnamen, goed gedaan Anniek! En als laatste een mooie 10e van Stijn die via Karen doorgespeeld werd naar Mees die een voorzet gaf en door Stijn gescoord werd.

Moe maar voldaan op weg naar de penalty’s, waar Ward uiteraard weer super gekeept heeft. Een echte van der Sar in de dop.

Door deze sportieve overwinning weer een stapje dichterbij het kampioenschap waar we allemaal naar uitkijken. Volgende week, op 11 november, zijn we lekker een weekendje vrij, zodat we weer uitgerust kunnen schitteren in Niekerk. Het is al om 9.15 uur, maar het zou ontzettend leuk zijn als er zoveel mogelijk publiek komt, want bij winst zijn ze echt kampioen!

Goed gedaan jongens en meiden! Ga zo door!